HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

A nagy vadászat

2009.08.13. 07:39 Green Pony Nyelvovi

Szerdán a két tábor résztvevői együtt gyülekeztek a lovardában.

Bence ismét csatlakozott hozzánk, büszkén cipelve vadászhálóját, amivel, mint megtudtuk, maximum 30 dkg-os békákat lehet fogni, és semmiképp nem lepkeháló!

Ennek ellenére remek szolgálatot tett annak a sok, gyönyörű pillangónak  az elfogásában, mellyel a lányoknak próbáltak imponálni, akik a fűbe leheveredve várták, hogy a fiúk - a tegnapi kiállítástól ihletve - milyen egyéb „zsákmánnyal” járulnak lábaik elé. Volt köztük hatalmas szöcske, botsáska, gyík, csigák.

Ezalatt lovas-tanoncaink a lópucolás és sörényápolás szakmai titkait sajátították el Krisztina és Gabi irányítása mellett. Újra körünkben üdvözölhettük kis Jázmint, akit még a ló hátán sem nagyon lehet lebeszélni a csacsogásról, pedig még ha már oly nagy is a bizalom ló és lovasa között, mindig figyelni kell, hiszen bármikor bekövetkezhet egy baleset. Ezért is nagyon fontos a megfelelő védőfelszerelés viselése.
Délután a két csapat közösen illesztette a tegnap  előkészített oroszlánokra a sörényeket és egy felfedező-vadász térkép elkészítésével utol is érték Almásy Grófot.

 

Szólj hozzá!

Címkék: táborok természetbúvár lovastábor

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr21306448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása