HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

„Jungle boogie…”

2009.08.07. 20:21 Green Pony Nyelvovi

Ma az idő végre kedvezett táncosainknak, és amíg ők kint gyakoroltak, föl tudtuk rakni a dzsungel dekorációt a szobában. Betty kicsit jobban „megdolgoztatta” a gyerekeket, hiszen már csak néhány óra maradt az ősbemutatóig.

A próbát némi izgalom törte meg – Betty parkoló Kawasakiját földöntötte egy autó, a gyerekek izgatottan sereglettek a tett helyszínére, segítve a „puskás rendőrök” nyomozó munkáját. A délelőtti próbák után hamarosan megérkezett az arcfestő, aki a nagy ragadozókkal kezdte munkáját, majd a később ébredező majmocskákkal fejezte be.


A jelmezeken végzett utolsó simítások után már csak a főpróba maradt hátra, addig a szülők a teraszon várakoztak, és leskelődtek az ablakokon át.  Az előadást annyira élvezték a kis állatok, hogy saját elhatározásra ráadást is adtak, és még egyszer elkápráztatták a büszke szülőket.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tánc táborok

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr871295426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása