HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Lovasok és természetbúvárok első napja

2009.08.10. 20:39 Green Pony Nyelvovi

Igazi őszies hétfővel kezdődött természetbúvár és lovas-táborunk a héten. A kis lovasok ismét a Bagoly utcai lovardában gyülekeztek. Mindannyian ismerik már a lovakat – Bendegúzt, Puszedlit és Aktot  -  Gabit a lovas oktatót és kislányát a három éves Alízkát. Otthonosan mozogtak a gyerekek az istálló és a pálya között (Krisztina felügyelete alatt), tudták már, hogy melyik karámból kell Puszedlit – aki egyébként 4 hónapja kiscsikót vár – elővezetni,  Denis magától hozta a pucoló szerszámokat, Blanka rutinosan fogta már a sörénykefét, Eszter és Hédi pedig magabiztosan kínálták répával a pacikat.
Eközben ifjú természetbúvárjaink a Green Pony falai (kerítése) között ismerkedtek a környezetvédelem alapfogalmaival, megtudták mi is az a víz-körforgás, hogyan hasznosíthatjuk a föld energiáit úgy hogy az előnyére váljon és elkészítették saját szélmalom modelljüket. A kis csapat első napja egymás megismerésével és az angol nyelvvel való barátkozással telt, hiszen az elkövetkezendő napokban jórészt csak idegen szót fognak hallani.  Orsi - akit már nyelvtanfolyamainkról jól ismerünk - az első pillanatban összebarátkozott Anettel, és délután már „élete legjobb tábora”-ként számolt be Édesanyjának élményeiről.

 

Szólj hozzá!

Címkék: táborok természetbúvár lovastábor

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr291304373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása