HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Magas lóról

2010.07.05. 12:40 Green Pony Nyelvovi

Az idei lovastábor új lóbarátokat köszöntött hétfő reggel a Bagoly utcai lovardában. Persze itt voltak a régi nagyok is, de ez alkalommal már azok is eljöhettek, akik tavaly még túl kicsik voltak az igazi lovakhoz: Szoszi, Dorka, Lilla és Bogi lelkesen és nagyon bátran képviselték a 3 - 4 éves korosztályt.

 

Mindenki dícséretére legyen mondva: a kedd reggeli izomláz senki kedvét nem vette el a folytatástól, panasz nélkül vágtak neki az újabb nehéz napnak.

A hét során a gyerekek betekintést nyertek a lóápolás rejtelmeibe, a lovaglás minden kiegészítő tudományágába: tanultak a lovak színeiről, jegyeiről, fajtáiról, a szerszámokról és használatukról, és persze nem utolsósorban a lovon maradás alapjait is elsajátították.

A nagyobbaknak igazi sikerélményt okozott a póni felnyergelése - végre egy ló, akit ők is felértek!

A nagy melegben embernek - állatnak egyaránt jól esett a munka utáni pancsolás: a lovakat edzés után lemosták a gyerekek: bár Gergő szerint ez egyszerűbb lenne úgy, mint az autómosóban, azért csak megbirkóztak a feladattal.

Délután, immár a Green Ponyban, a gyerekek is lehűthették magukat a medencében. Mila először nem akart a vízbe menni, de miután egyszer rászánta magát, alig lehetett kicsalogatni onnan. Dinike is itt vezette le fölös energiáit, ami olyannyira jól sikerült, hogy pénteken már ebéd előtt befészkelte magát Ms Juli ölébe, mondván, hogy ő rémesen fáradt!

 

A hét hőse mindenképpen új beszoktatós kislányunk, Dodó volt: ezen a héten már anyukája is elmehetett az oviból, Dodó jókedvűen, vidáman játszott társaival. Gratulálunk neki is, Ms Szilvinek is!

Szólj hozzá!

Címkék: táborok lovastábor

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr22130698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása