HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Angliáról gyerekeknek, afrikai hőségben

2009.07.18. 07:26 Green Pony Nyelvovi

Tegnap is rengeteg éménnyel és sok szép kis "műalkotással" távoztak a gyerekek, akiknek remélhetőleg valahol a víz hullámai teszik majd elveselhetővé a hő-hullám hátralevő részét. A Green Ponyban ugyan medencében nem, de vizes és örömtelei pillanatokban lehetett részük az elmúlt két napban is. Óriási sikere volt ennek a fröcskölő játéknak. A hűsölés és játék mellett nem maradtak el a "circle-time"-ok, melynek során régi és új angol dalokat, mondókákat tanultak a gyerekek.

Ms Csilla és Ms Andi legnagyobb örömére Jonatán is hangosan bekapcsolódott a "Mr Froggie"-ba és kiderült hogy a színeket, számokat is megjegyezte már angolul. 

Attila legkedveltebb elfoglaltsága a héten az új markológéppel való földmunkák elvégzése a homokozóban. Korát meghazuttoló koordinációs tehetséggel lapátolta az egyik kupacot a másik után. Csütörtökön és pénteken is kibontakoztathatták művészi és alkotásra vágyó tehetségüket a gyerekek. Gipszformákat festettek aprólékos gonddal, ujjacskáikkal különféle virágzó fákat mintáztak festékkel. Délutánonként pedig egy kis brit ismertetet szerezve megtanulták Nagy Britannia tartományait, tudják már milyen a wales-i, az angol, a skót és az ír zászló.

 

komment

Címkék: alkotó táborok

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr551252597
süti beállítások módosítása