HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Green Pony kupa

2009.07.26. 09:35 Green Pony Nyelvovi

  Pénteken az ígért meleg rekorddal együtt a lovas kocsikázás is elmaradt ugyan, de a gyerekeket bőségesen kárpótolták az addigra már kedvenceikké vált lovak nyergében eltöltött utolsó percek. A szokásosnál is lelkesebben mosták le őket munka után, és hosszasan búcsúzkodtak, aminek a pacik nagyon örültek, mert dupla adag répával hálálták meg a gyerekek a hét során kapott örömteli pillanatokat.

A „bázisra” visszaérkezve Hédi és Eszter lovas-karrierjük folytatásán, Jázmin, Anett és Andor pedig saját ló vásárlásán törték már a fejüket. Nem volt sok idő a tervezgetésre, mert délután 3 órára volt kiírva a nagy „Green Pony” kupa, melyre még bizony minden kis lovasnak gyakorolnia kellett saját – hétfőn készített – falovacskájával. Erre a versenyre a „nem lovas” táboros gyerekek is a legnagyobb lelkesedéssel készültek, és vettek részt rajta. Dóri és Domi kétségbeesett, mikor meglátták a Mamát idő előtt megérkezni, de hamar megnyugodtak, mikor kiderült, hogy még maradhatnak a versenyre.

 

 A Green Pony kupán természetesen mindenki nagyon jól szerepelt. Teljes átéléssel szlalomoztak a bóják között és ugrották át az oxert (kettős akadály a díjugratásban). A végén mindenki megkapta a jól megérdemelt díjszalagot, és hazavihették lovacskájukat is. A „scrap-book”-ba gyűjtött fényképeket, munkákat szüleiknek büszkén mutogatva tértek haza új és régi táborosaink.

See you soon, guys!

 

Szólj hozzá!

Címkék: táborok lovastábor

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr621268755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása