HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Sáskák és lovak

2009.08.15. 13:37 Green Pony Nyelvovi

Pénteken  - Orsi, Márk és Bence kívánságára – a kis csapat sokáig időzött a lovardában, megnézték a kiscsikót, ők is csatlakoztak a lovasokhoz az előkészületekben, majd elindultak újabb vadászatukra. Ezúttal egy óriási darázspókot is sikerült közelről megfigyelniük és az imádkozó sáskát Márk mindenképp haza szerette volna vinni. Rengeteg zsákmány akadt a hálóba – Bence legutóbbi sikereit megirigyelve ma már Orsi és Márk is lepkehálóval felszerelkezve érkezett.
Lovasaink ez idő alatt szüleik teljes csodálatát élvezhették, kamerák folyamatos csattogása, csipogása mellett, vérbeli lovasként mutatták be tudásuk legjavát. A nézőközönséget, sétájuk végeztével a természetbúvárok is gyarapították. Ms Andi is kedvet kapott egy kis lovaglásra, az utolsó héten ezt meg is teheti majd, ő lesz a lovasokkal a Bagoly utcában. Ms Csilla is már Gabi lelkes tanítványaként látogatja délutánonként a lovardát.


 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Délután, használt dobozokat varázsoltak dekoratív tárolókká rengeteg gyufát használva díszítő elemként. A scrap bookba is bekerültek az utolsó képek, fotók, anyagok.
Jövő hét a Green Pony kifestésével és átrendezésével telik, ezért zárva leszünk. Az utolsó héten még lesz egy lovas és egy alkotó tábor, ahova szeretettel várjuk a gyerekeket.

 

Szólj hozzá!

Címkék: táborok természetbúvár lovastábor

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr811311107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása