HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Indul az angol Green Pony express

2009.10.01. 15:01 Green Pony Nyelvovi

 Hétfő délután 5 órakor sok új, eddig még ismeretlen gyermek érkezett tanfolyamainkra, de öröm volt látni a régi, mosolygó arcocskákat is. Mind izgatottan várták az első órát, az újak még nem tudták mire számítsanak, a régebbiek pedig örültek, hogy újra láthatják Ms Csillát és Ms Andit. Az érdeklődés olyan nagy volt, hogy újabb csoportot is megindítottunk, Ms Ashley vezetésével.

Az első órák természetesen az ismerkedéssel teltek. Megtanulták angolul, kinek milyen a haj, illetve szemszíne és hogy az egyik fiú, másik lány. Egy kicsit az ősszel is tudtunk foglalkozni, az ősz színeivel, jellemzőivel és szép levélnyomatok készültek a füzetbe.

A gyerekek az óra végeztével lelkesen szaladtak Anya, Apa karjaiba, nagy lelkesedéssel mesélve az elmúlt egy óra történéseit. Nagyon reméljük, hogy kis nebulóink hamarosan olyan angoltudás birtokába jutnak, amit otthon is meg tudnak mutatni a szülőknek, illetve esetleg egy-egy valós élethelyzetben sem fognak szégyent vallani.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr61420692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása