HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Állatkert az ovi körül…

2009.08.04. 22:28 Green Pony Nyelvovi

A ma délelőtti két táncórán újabb elemekkel bővült a dzsungeltánc. A jelenet eleje már egész szépen összeállt, jóllehet a párducok hajlamosak túlságosan is átélni a majmok megmentését.

Az önfeledt kergetőzésnek – amit a gyerekek persze nagyon élveztek – azonban nem itt a helye...

Nagy örömünkre Blanka elhagyta tegnapi szégyenlősségét, és bátran kezdett neki a mozdulatok begyakorlásának. Lilla – korát meghazudtoló koncentrációs képességet mutatva – próbálta követni a tánclépéseket, a második órában azonban kicsit elpilledt; a nagyobbak (Jázmin, Anett, Eszter) segítettek neki, mutatva a soron következő elemeket. A két táncóra között maradt egy kis idő angol körjátékokra, mint például a „Duck, duck, goose”  (az első képen), ami a magyar „Elvesztettem zsebkendőmet” megfelelője, vagy a „London bridge”, melyet leginkább a „Bújj, bújj zöld ág”-hoz lehet hasonlítani.

Délután, Ms Viki és Ms Andi vezetésével megkezdődött a jelmezkészítés. A farkak festése és a bojtkészítés az egész délutánt kitöltötte.  

 

Szólj hozzá!

Címkék: tánc táborok

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr131289320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása