HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

David Attenborough nyomában

2009.08.06. 23:26 Green Pony Nyelvovi

Szerdán fedél alá parancsolta az eső az „állatseregletet”. A gyerekek jóformán egész nap a négy fal közé kényszerültek.  A két táncórát is bent tartottuk meg, ezzel felkészíthette Betty a gyerekeket  egy esetleges benti előadásra is. Nem mindegy hogy milyen térben gyakorolják be a táncot, új környezetben lehet, hogy elbizonytalanodnak az ifjú előadóművészek.

Fanni kedvenc része amikor a zebrák pörögnek, forognak egymásnak pacsit adva és ezt a legnagyobb átéléssel adja elő, hiszen újdonsült barátnőjével, Gigivel kell ezt a jelenetet bemutatnia. Újabb látványos elemekkel bővült a tánc, melyet a legtöbben gyorsan elsajátítottak.

Andor, az oroszlánok vezére taktikai trükkökkel próbálta ellátni Ákost és Denist, a kisebb oroszlánokat, hogy vadászatuk a zebrákra és majmokra mégiscsak sikeres legyen, de Bettynek hamar sikerült őket békésebb mezőkre terelni.
Délután a kifestett farkincák kitömésével foglalkoztak a nem alvó nagyobbak, (első képen) míg a kicsik a sok mozgástól kimerülve – szokás szerint – pihentek egy nagyot. Ez idő alatt azonban az ő jelmezük is készült, Andris és Ákos elismerésre méltó segítségével.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tánc táborok

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr851293747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása