HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Sáros élőhelyek világa…

2009.08.06. 23:35 Green Pony Nyelvovi

Kicsit kellemesebb idő várta a mai napon a dzsungel lakóit a Green Ponyban. Az első próbát sikerült is a kertben megtartanunk, ámde a fű és a föld olyannyira átázott az elmúlt két napban, hogy fél óra táncolás után a 20 gyermek kisebb sártengerré változtatta a gyepet.  A második próbát emiatt inkább bent tartottuk.

 Ma csatlakozott hozzánk Fanni is, aki egyetlen percet sem hezitált azon, hogy beálljon-e a csapatba majmocskának, hamar el is sajátította a legfontosabb elemeket, és a legnagyobb magabiztossággal mozgott az idegen gyerekek idegen nyelvű környezetében. (Well done, Fanni!). A második órára bevonultunk a szobába, és megszületett a döntés is: itt lesz a holnapi előadás. Mintha kicsit jobban is koncentráltak volna ebben a zárt térben.

Délután a pólók (az állatok teste) dekorálásával töltötték az időt. Nagyon élvezték a zebracsíkok és párducfoltok felragasztását. A nagyobb fiúknak (Kevin, Andor, Ákos) ismét dicséret jár, hiszen önzetlenül segítettek a kicsik jelmezének elkészítésében.

Szólj hozzá!

Címkék: tánc táborok

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr311293785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása