HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Vigyázz, hamisítják! (az eredeti csak a Green Ponyban)

2010.03.23. 12:01 Green Pony Nyelvovi

Kedves Szülők,

 Sajnos a blog írását rövid időre felfüggesztjük, mert egy helyi, hasonló jellegű intézmény az itt található információkkal, mint - számára nagyon - idegen tollakkal, előszeretettel ékeskedik.

Ennek jövőbeni elkerülése érdekében a blogot csak felhasználókóddal tudjátok majd látogatni, melyet személyesen kaptok meg tőlünk.

Fotókat addig is töltünk föl, feltételezve, hogy az csak számotokra hordoz hasznos információt.

Türelmeteket köszönjük.

 

4 komment

Címkék: szolgálati közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr421862057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verbal_warrior 2010.03.23. 19:31:09

Kedves Green Pony Napközi,

nem hiszem, hogy Nektek konkurencia lenne egy olyan "nyelvovi", ahol a kommunikációért felelős ember magyarul sem tud rendesen, nemhogy angolul. Ez azért elég sokat elárul az intézmény hatékonyságáról. Egyébként is nyilvánvaló, hogy ez a vérciki másolgatós módszer bizony szépen minősíti az ötletgazdát. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a kínapi piacon megjelenik a Nipe cipő. :) Szerintem mindenki el tudja dönteni, valódi vagy hamis minőségű szolgáltatást szán a gyerekének.

blablabla50 2010.03.23. 19:31:09

Szia Mindenkinek!

Nemrégiben nézegettem egy családi napközi honlapját és láss csodát, visszaköszönt nekem a Green Pony, másfél évvel ezelőtti szórólapjának szövege!
A konkurencia vezetője legalább vehette volna a fáradságot, hogy egy kicsit átfogalmazza azt!
Persze az ember mit várhat olyan embertől, akineka magyar helyesírás sem megy. Van egy második osztályos gyermekem is, aki már most választékosabban fogalmaz, mint az említett óvodának a vezetője! Lássuk be, hogyha valaki tanítani akar, akkor nem árt megfelelő tudást felhalmoznia!

Green Pony Nyelvovi 2010.03.23. 21:04:57

Sziasztok,
Köszönöm az együttérző hozzászólásokat. Nagyon örülök, hogy mások számára is egyértelmű a helyzet. Egyet azonban már most leszögeznék mindenkinek: a szóban forgó intézményt egyátalán nem tekintem konkurenciának. Valójában szóra sem érdemes, mint ahogy eddig sem volt az. Azért örülök, hogy kicsit megmozgat benneteket a hír :)

Csalad 2010.03.24. 09:09:33

@blablabla50: Sziasztok!Az a bizonyos fű,tudod, a szomszédé...A Green Ponyé biztos,hogy zöld es nem csak ződ.Másolni csak szavakat lehet.Érzelmeket,stilust es a hivatas iranti alázatot,szakmai hozzáértést?Nem,azt nem lehet lekoppintani.Csak így tovabb,mert Ti Család vagytok,nem csak imitáljátok!Szép napot!
süti beállítások módosítása