HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Készülődés a bemutatóra

2009.08.13. 22:03 Green Pony Nyelvovi

Ma sem hagyott alább a lovasok óriási lelkesedése, sőt mikor megtudták, hogy holnap bemutató óra lesz és Apa és Anya megcsodálhatják az eddig szerzett tudásukat, még nagyobb izgalommal és teljes erőbedobással gyakorolták az ügetést, ügetés közbeni karkörzést, stb. Denis, a hölgykoszorútól cseppet sem megriadva, lelkesen irányítgatta a lányokat a lovardában.

Eszter és Hédi kezdeti félelmei már rég feledésbe merültek, Blanka és Jázmin is teljes magabiztossággal mozog a lovak körül.

Eközben a nagyobbak a Martonvásári Brunszvik Kastély gyönyörű parkjában csodálhatták a különleges fákat, növényeket, virágokat. Délután rengeteg információ került a scrap-bookba, ugróló, díjló, fogatos ló, póni, csikó, szóval kimerítették a négylábú barátainkról fellelhető teljes kép-anyagot.

 

Szólj hozzá!

Címkék: táborok természetbúvár lovastábor

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr991308014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása