HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Trick'o'treat!

2011.11.16. 05:15 Green Pony Nyelvovi

A pénteki Halloween partyra való várakozással, készülődéssel telet október utolsó hete. A gyerekek már előre tervezgették jelmezüket és nagy titokban megosztották egymással nagyszabású terveiket mindenféle ijesztő és félelmetes jelmezcsodákról. Volt akinek nap mint változó elképzelései voltak.
A hét során rémségesnél rémségesebb dekorációs elemek kerültek ki a gyerekek keze alól a falakra, plafonra, ablakra. Volt ezek közt boszorkány, rémtök, szellem, pók, stb., Egyszóval minden, ami a Halloween elengedhetetlen kiegészítője. Mindhárom csoport elkészítette töklámpását, melyek már a hétfőn kikerültek a terasza, sőt egy vidám madárijesztő is készül – a Tordasi lovas szalmaember mintájára.



A péntek délutáni fergeteges bulit szülők, gyerekek egyaránt nagyon élvezték. Volt olyan anyuka is aki szintén beöltözött és így kísérte a gyerekeket cukorka begyűjtő körútjukra a szomszédságba. Volt is édesség eső bőven, persze ehhez el kellett énekelni a hét során tanult „tökös” dalocskát is. Az oviba visszatérve kezdetét vehette az igazi „bulizás” a négy boszorkány akik erre a napra átvették a gyerekek felügyeletét nem győzött menekülni a sok ijesztgetés elől. Különösen Huba és Marci bizonyultak harciasnak és eltökéltnek arra, hogy megszabadítsák az ovit a gonosz banyáktól.

A mulatozás alatt bőven volt lehetőség Halloween-i finomságok kóstolására is, melynek jelentős része Ms Andi sütőtudományát dicsérte. A gyerekek kedvence a póklábú piskótatorta volt, míg a szülők a finom mézes sütőtökkrém levest kóstolgatták szívesen az edény aljáig.

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet az oviban különleges napok

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr453386334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása