HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Szülinap-dömping

2012.10.11. 13:31 Green Pony Nyelvovi

Az elmúlt héten annyi kicsi mérleg-gyerkőcnek volt szülinapja, hagyó ezúttal - rendhagyó módon - külön bejegyzésben köszöntük őket. patrik.jpg

A sorban elsőként Patrik 3 születésnapját ünnepeltük. Az édesanya kórházi távolléte miatt mi gondoskodtunk a tortáról, hatalmas sikere is volt. Patrik rettentő büszkén ült 3 gyertyája előtt. Július vége óta jár hozzánk, mely idő alatt rendkívül nagy fejlődést mutatott. Reméljük, hogy mindez ilyen szép ütemben folytatódik tovább és egyre könnyebben és gördülékenyebben fogjuk tudni vele közösen megoldani a mindennapok apró-cseprő problémáit.

eszti4.jpgMásodikként Eszter ünnepelte 5 születésnapját. Nagy áhítattal gondolt is valami szuper titkos dologra, mielőtt elfújta volna a gyertyákat.Eszter korábban már járt hozzánk tanfolyamra, ahol biztos angol nyelvi alapokat szerzett. Erre a tudásra építve íratták be hozzánk szülei. Eszter nagyon okos, gyorsan tanul és hamar beilleszkedett a csoportba. Ideje jelentős részét Sárikával tölti.

david.jpgDavid is velünk ünnepelt, szintén 5 éves lett a  héten. David csak szeptember óta jár hozzánk, de azonnal belopta magát az óvoda hölgy tagjainak (felnőtt, gyermek egyaránt) szívébe. Utánozhatatlan charmjával és csodaszép, hajával mindenkit levesz a lábáról. David angol tudása tulajdonképpen az alapoktól indult nálunk, de elmondhatom, hogy másfél hónap eltelte után sikerült olyan alapszókincsre szert tennie, amit a foglalkozásokon már időnként elő is tudunk belőle "húzni"

DSC_0065.JPG

Zalán, mindenki kedvenc "babája" is ekkor töltötte be 2. életévét. Zalán már fél éve jár hozzánk, elsőként lépett a Green Pony bölcsődéjébe. Nagyon gyorsan és könnyedén megszokta új környezetét. Életkorát meghazudtoló érettséget tanúsítva üli végig a foglalkozásokat. Angol nyelvi fogékonysága egyelőre abban mutatkozik meg, hogy a napi rutinban előforduló kifejezéseket, utasításokat megérti, követi. 

1 komment

Címkék: szülinapok

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr814832622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maria Oakley 2012.10.12. 21:34:07

Koszonom nektek a csodalatos szulinapot amelyet Patrikomnak valositottatok meg! Kulonosen jol esett mert pont azon a napon kellett korhazba mennem de meg sem maradt el a nagy nap, a fiam boldogan ujsagolta mindenkinek milyen csodaszep tortat kapott! :) <3
süti beállítások módosítása