HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Természet- és vízi búvárkodás

2010.07.16. 15:12 Green Pony Nyelvovi

 

A végre ránktörő igazi nyári meleg okán kicsit könnyítettünk a kis természettudós-palánták kiképzésén: nagy örömükre rondó témaként a vízzel foglalkoztunk, beszéltünk róla, néztük, éreztük. Talán ez tette Dodó számára olyan gördülékenyé a nyári beszoktatós időszakot. Igazi kis ebihal módjára lubickolt szüntelenül a medencében.

 

 

 

 

A keddi Tropicarium-látogatás a szokásos élményeken túl új ötletet adott a délutáni pancsoláshoz: a cápák kergették a kishalakat, akiknek persze szabad volt a szárazföldön is menekülni. Dini óriási érdeklődést mutatott a vízi élővilág iránt; valamennyi audio-kommentárt végig szerette volna hallgatni (persze lehet hogy csak a fülhallgató különleges hangzása varázsolta el.. :). Sajnos azonban idő hiányában erre nem volt lehetőség, de talán a következő táborban a trópusi halak akváriumától folytathatja.

Elkészült saját mini-tengerünk is

Ezen a héten imét körünkben üdvözölhettük a már "törzsvendégnek" számitó Gigit, aki komoly nagylánnyá cseperedett az elmúlt év során. Anyáskodó természete révén azonnal pártfogásába vette a kicsiket és Ms Andi "segítőjeként" vesz rész a foglalkozásokon.

   A Földrajzi Múzeum kiállítása barlangrajz-készítésre sarkallta a gyerekeket - nagyon élvezték, hogy kivételesen nem ecsettel, hanem faággal alkothattak, bár így nem sikerült kiszínezni műveiket.

Csütörtökön és pénteken a százhalombattai strandon hűsöltünk, ahova Kíra mamája is elkísért minket. Köszönjük a részvételt!

Boginak láthatóan eleme a víz...

A víz a gyerekek minden energiáját kiszívta, ebéd után nem volt gond az altatással!

  

 

Tanáraink nagy örömére újra köztünk volt Apple is, aki egy Sidneyben töltött év után igazi óvodára érett kislányként tért vissza hozzánk, könnyedén elbúcsúzott anyukájától, és örömmel vett részt az ovi életében. Apple-től sokat tanulhatunk, angol nyelvi udvariassága példamutató!

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: táborok természetbúvár

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr842155715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása