HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Rutinos kis lovascsapat

2010.07.25. 20:58 Green Pony Nyelvovi

Második lovastáborunkba hétfőn Kira és Bogi ismét jött lovagolni és már nem lepődtek meg amikor „kocogni” (ügetni) kellett Puszedli és a tarka Pompom nyergében. Hiszen nem az első táboros hetüket töltik nálunk!  Jázmin – rutinos lovasként – egyedül dolgozott a pályán Bendegúzzal, akivel szerdán már vágtázni is mert, természetesen Gabi néni instrukcióit követve.

Kedden, amíg Jázi és Réka lovagoltak, a kicsik szépen megtisztították Puszedlit, aki egy ideig jól tűrte az őt körülvevő gyermekkezeket, majd addig lépkedett minden irányba, amíg a lányok ráuntak és inkább elmentek megnézni a többi lovat is.

 

Kedden és szerdán a nagy meleg ellenére Szofi is csatlakozott hozzánk, aminek persze legjobb barátnője, Kíra, nagyon örült.

Ahhoz, hogy a gyerekek jobban megszokják a lovak mozgását, fontos, hogy különféle méretű és jellegű lovakon is üljenek. Ezért tehát a kicsik – természetesen csak lépés erejéig – felültek a nagy Bendegúzra és az annál is nagyobb, gyönyörű, ébenfekete Akt-ra is.

 Hétfőn még Apple-nek is nagyon tetszett a kis Pompom, a nagy meleg ellenére is ügyesen tornázott a nyeregben.

Míg a lovasok a lovardában töltötték a délelőttök nagy részét, a kisebbek az oviban maradva minden nap pancsoltak egy nagyot majd, amikor a többiek megérkeztek, közös „circle time”-mal töltötték el ebédig az időt. A sok mozgás után nagyon jól aludtak a gyerekek.

A hét során rövidfilmek és könyvek segítségével tanultak a még vadon élő lovakról is. A szabadon vágtató ménes látványa teljesen lenyűgözte a gyerekeket, és persze utána az udvaron napokig mindenki ló volt és körbe-körbe galoppoztak a Green Pony „legelőjén”.

Kíra pénteken az ebédlőben mindenki tudtára adta, hogy édesanyjának születésnapja van, tehát most ezt tortával kell ünnepelnünk: 

Boldog Születésnapot, Anita!... és íme, ami nem valósulhatott meg szombaton, torta formában:

 

 

1 komment

Címkék: táborok lovastábor

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr192175511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kíratanita 2010.08.09. 07:22:48

Most olvastam a bejegyzést,és nagyon-nagyon köszönöm a jókívánságot és a tortát...
Kíra-Szofi fürcsije nagyon cuki...:-)
süti beállítások módosítása