HTML

 

Green Pony Nyelvovi - Az érdi angol óvoda

Az érdi Green Pony Angol Nyelvovi hétköznapjait, ünnepségeit, táborait, ovisainak mindennapját bemutató blog.

A nyelvovi.hu legfrissebb bejegyzései

Nincs megjeleníthető elem

Csata a szúnyogokkal

2009.08.01. 18:30 Green Pony Nyelvovi

Pénteken a Duna partjára, a töltésre vittük a gyerekeket. A sétát nagy lelkesedéssel kezdték, és rövidesen mind látni akarták a Dunát, de a sűrű növényzeten át csak egy-két helyen vezetett csapás a folyóig.

Hamar vissza is tértek a gátra, hiszen alig hogy árnyékba kerültek, szúnyogok ezrei vetették magukat rájuk, és igen hamar kiderült, nem sokat törődnek a rovarriasztó szerekkel, de az is lehet, hogy már módosult szúnyogok voltak… A naptól és a rovarokkal való hadakozástól kifáradva tértek vissza a Green Ponyba a jól megérdemelt ebédre.
A délutáni „circle time”-on már Tibi és Bogi is bele-bele énekeltek a dalok refrénjeibe, és Jonatán, aki az 5. hetet töltötte nálunk a nyáron, először csillogtatta meg itt szerzett szókincsét: angolul nevezte meg a kártyán (flash card) felmutatott állatokat, tárgyakat. A „scrap book”-ba is bekerültek a hét eseményeiről készült fényképek, dalok szövegei.

 

Szólj hozzá!

Címkék: táborok természetbúvár

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvovi.blog.hu/api/trackback/id/tr31281818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása